השפית הבאה 6 – משימה שניה: עדי עטיה

יוסי ברויער Comments Off on השפית הבאה 6 – משימה שניה: עדי עטיה
13:46
28.04.24
מערכת האתר No Comments on משיח, עכשיו! הרב שניאור אשכנזי והרב דב הלפרין בסעודת משיח • צפו

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

פוסטים אחרונים

תגיות

מיני גמבות ממולאות

  • 10-12 פלפלים קטנים למילוי

למילוי:

  • כוס בורגול דק מושרה
  • 1 בצל חתוך לקוביות
  • 1 גזר חתוך למקלות
  • 50 גר' בשר טחון
  • 50 גר' שקדים גרוסים גס
  • 50 גר' פסטוק גרוס גס
  • מלח,פלפל שחור גרוס טרי
  • כף מרק עוף "אוסם"
  • מעט תבלין "גרהם מסהלה"

אופן ההכנה

 

  • לטגן היטב את הבצל, להוסיף את הגזר ולהמשיך לאדות, להוסיף את כל שאר החומרים,
  • ולהמשיך לבשל על אש נמוכה בערך 10 דק'. למלאות בפלפלים ולהניח בצד.

 

לרוטב:

 

  • 1 עגבנייה גדולה
  • 1 בצל
  • כוסברה, פטרוזיליה, כרפס.
  • לטחון הכל במעבד מזון, להרתיח בסיר שטוח את התערובת.

להוסיף לסיר:

 

  • מעט קטשופ "אוסם"
  • 2 כוסות ציר מרק עוף
  • מעט שביבי תפוחי-אדמה (להסמכה)
  • 2\1 כפית פפריקה מתוקה
  • 2\1 כפית כרכום
  • מלח, פלפל שחור.
  • כשהרוטב רותח, להניח בתוכו את הפלפלים ולהמשיך לבשל עד לריכוך.
  • לערבב 2 כפות רוטב צ'ילי של "אוסם" +1 כף רוטב סויה "אוסם", לשפוך על הפלפלים
  • ולאפות בגריל במשך רבע שעה.

 



0 תגובות